Ads Header

horoscop

Partener tv

joi, 4 februarie 2010

JAF LA O BANCA CU UN PISTOL DE JUCARIE

Roxana- Ionela BOTEA
video:Ştefan Bogdan HUZUI


Tentativa de jaf.Un barbat a intrat intr-o banca din orasul Gaiesti, Judeţul Dâmboviţa cu un pistol de jucărie şi a ameninţat angajaţii cu moartea daca nu ii da banii. Fara a se creea panica, atat conducerea bancii cat si angajatii au intrat în dialog cu bărbatul şi după câteva minute de replici au reuşit să-ldezarmeze. Arma cu care barbatul i-a ameninţat nu era decât o jucărie. Imediat la faţa locului au sosit echipajele de poliţie care au constatat ca barbatul era un client mai vechi ,cu probleme psihice. Acum bărbatul este cercetat:”Tanarul de 22 de ani bolnav psihic a patruns in incinta unitătii bancare amenintand cu un pistol si solicitand o anumita suma de bani.A fugit fara a sustrage bani s-au alte bunuri ,abandonand arma de jucărie in incinta unitatii bancare ,A fost prins rapid de catre politisti.In prezent este cercetat pentru amenintare si tentativa de furt” a declarat subinsp.Ioana Preda ,purtator de cuvant IPJ Dambovita
Read more

INTOXICAŢI CU MONOXID DE CARBON


Un barbat a murit iar altul a ajuns in coma la spital

Roxana-Ionela Botea
video: Stefan Bogdan Huzui


Prieteni pana la moarte.In comuna Valeni ,doi barbati s-au intoxicat cu monoxide de carbon.Unul dintre barbati,in varsta de 69 de ani a decedat iar celalat a fost transportat de urgenta la Spitalul din Targoviste.Din spusele vecinilor ,cei doi barbati erau foarte buni prieteni dar si tovarasi de pahar.Se pare ca cei doi la un pahar de vorba ,ametiti de aburii alcoolului au uitat aragazul dat drum si astfel s-a ajuns la aceasta tragedie:” Din cate spun domnii politisti de la gaze s-a intamplat totul.Pe masa mai erau si niste sticle de bautura.Probabil au baut si au uitat de gaze.” a declarat un vecin,Ivanescu Cornel .Potrivit IPJ Dâmboviţa, la faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti care au găsit în bucătăria casei, o butelie racordată la un aragaz, cu robinetul de deschidere în poziţia deschis. Cel mai probabil, cei doi au vrut să se încălzească şi nu şi-au dat seama că existau scurgeri de gaze:” Barbatul in varsta de 69 de ani a fost gasit decedat in locuinta iar cel de 43 de ani a fost transportat la Spitalo pentru ingrijiri medicale.In locuinta a fost gasita o butelie racordata la un aragaz ,ambele cu butonul de deschidere ,respectiv robinetul in pozitia deschis si cel mai probabil barbatul in varsta de 69 de ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon . “Autopsia va fi cea care va stabili cauza decesului, cercetarile continuă ” a declarat Subinspector Ioana Preda, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

Read more
ZDROBIT DE UN CILINDRU
Un tanar din comuna Visina si-a pierdut viata in timp ce repara la o masina.

Roxana- Ionela BOTEA
video:Stefan Bogdan HUZUI


Tragedie intr-o familie din comuna dâmboviţeană Vişina. Băiatul de 22 de ani a murit în braţele tatălui său după ce, un cilindru greu de 150 de kilograme, de la o autobasculantă, i-a căzut direct în cap. Tânărul îşi ajuta tatal, în curtea casei, să mute piesa grea de la o autobasculantă la alta:“El şi cu un băiat ţinea de cilindrul de basculare iar la un moment dat s-a dezechiibart iar cilindrul acela i.-a căzut direct pe cap. Mi-a murit copilul, avea 22 de ani. Ce pot să mai spun acum. Să vezi cummoare copilul lângă tine e groaznic. I-a făcut capul zob”, a declarat Marin Boerescu, tatăl băiatului. Familia avea o firmă de transport, la care era angajat şi fiul lor, dar care era în procedură de faliment. Repezentanţii ITM Dâmboviţa spun că nu se poate vorbi de un accindet de muncă pentru că firma bărbatului era lichidată de pe data de 4 ianuarie. In acest caz s-a demarat o ancheta pentru a se stabili ce exactitate cauzele evenimentului nedorit.Trupul neînsufleţit al tânărului a fost depus la morga Spitalului din Găeşti pentru autopsiere.
Read more