Ads Header

horoscop

Partener tv

luni, 8 februarie 2010

Viscolul si ninsorile au pus stapanire pe Dambovita

Roxana- Ionela BOTEA
Video:Stefan Bogdan HUZUI
Sudul judetului Dambovita sub asediul viscoulului şi ninsorii. Drumuri judeţene şi naţionale au fost închise circulaţiei şi zeci de oameni au rămas înzăpeziţi .Unii au abandonat masinile in nameti ori au fost scoşi cu ajutorul utilajelor, insa nu toti au putut beneficia de sprijinul drumarilor.Pe DJ 711 D Poiana- Lunguletu zeci de soferi au trait clipe de groaza chiar si utilajele de deszapezire auramas blocate in nameti:” Nu credeam că mi se va întâmpla aşa ceva când am plecat de acasă. Trebuia să ajung în Poiana şi am luat-o pe acest drum, crezând că mai scurtez din distanţă. Acum stau deja de trei ore şi nu pot să fac absolut nimic, parcă sunt legat de mâini şi de picioare. Nici motorină nu mai am ca să mă încălzesc dar nici la primărie un îmi vine să mă duc, mi-e frică să las maşina aici”, a declarat un şofer în vârstă de 70 de ani din Poiana.
Read more


Vagonul groazei
Roxana- Ionela BOTEA
Foto:Stefan Bogdan HUZUI
Un vagon al trenului personal 9101 care se deplasa pe ruta Bucureşti -Pietroşiţa a luat foc între staţiile Ciocăneşti şi Bâldana.În urma incendiului doi călători au fost intoxicaţi cu fum şi transportaţi la spitalul din Titu: “Unul dintre ei are arsuri de gradul întâi în zona urechii şi o stare de hipotermie dar şi o intoxicaţie cu monoxid de carbon, este la Terapie Intensivă în acest moment, dar stabilizat. Al doilea pacient are o intoxicaţie cu monoxid de carbon”, a declarat medicul de garda Marinela Tarcolea, de la Spitalul Orăşenesc Titu.Interventia pompierilor a fost ingreunata de viscolsi zapada dar si de drumul greu accesibil astfel pompierii au fost nevoiţi să parcurgă pe jos ultimii doi kilometrii.Pompierii militari au reuşit stingerea focului după aproape o oră de intervenţie, :“Am trimis două autospeciale, dar le-am lăsat la o distanţă de doi kilometri de locul incendiului deoarece în zona aceea nu se putea ajunge cu maşina. La sosirea pompierilor la locul incendiului, focul ardea mocnit, era mult fum, iar colegii mei au intervenit cu lopeţi şi cu bidoane cu apă. Din primele constatări rezultă că a ars aproape în totalitate mobilierul trenului, tip cuşetă, iar cauza este un scurtcircuit electric la sistemul de încălzire", a declarat maior Eduard Ţelea, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.Trenurile pe aceasta ruta au avut intarzieri de 40-50 de minute.

Read more

Mama suspecta pentru prunc ucidere
Roxana- Ionela BOTEA
Video:Stefan Bogdan HUZUI

O femeie de 37 de ani din satul Lazuri, comuna Comişani a nascut pruncul pe care il purta in pantece in tualeta casei ei.După ce şi-a provocat sarcina, femeii i s-a făcut rău, rudele femeii au chemat imediat ambulanţa:“Nu ne-a spus nimic fata. De unde să ştiu eu că a fost însărcinată. Ne-am trezit cu ea într-o baltă de sânge şi când am văzut bucaţi din ea, am zis să o ducem la spital că moare. Au nouă ani de când sunt împreună”, spune mama concubinului.Familia femeii, a trait un soc cand a ajuns la spital şi medicii şi-au dat seama că femeia îşi provocase sarcina, astfel aceştia au sunat imediat la poliţie.Rudele femeii nici măcar nu bănuia că aceasta ar fi însărcinată. Ba mai mult, concubinul ei spune că în urmă cu câteva luni ar fi dus-o la un cabinet ginecologic, la un consult. “Nu ştiu dacă a fost însărcinată pentru că nu a avut simptome. Nu am observat că i-a crescut burta. Lucrez ca paznic şi vin noaptea târziu acasă. A făcut un chiuretaj acum şase luni, a avut probleme cu burta şi a avut rană acolo. Dumnezeu ştie ce se întâmplă. Ea nu mi-a spus niciodată că este însărcinată”, spune concubinul. Anchetatorii au găsit fătul aruncat în toaleta din curtea casei. Martorii spun că fătul avea păr şi cântărea trei kilograme.Anchetatorii aşteaptă acum rezultatul raportului medicilor legişti care vor stabili dacă copilul era mort în momentul în care mama lui l-a născut. Dacă medicii legişti constată că acesta trăia, femeia va fi acuzată de pruncucidere şi riscă până la şapte ani de închisoare.
Read more