Ads Header

horoscop

Partener tv

luni, 1 martie 2010



Premierul Emil Boc in vizita de lucru la Malu cu Flori

Roxana-Ionela Botea
Foto:Bogdan Ştefan Huzui
Premierul Emil Boc a făcut din nou o vizită de lucru în comuna Malu cu Flori unde peste 2500 de oameni au fost izolate din cauza alunecărilor de teren. Însă de această dată Primul Ministru a venit să vadă în ce stadiu sunt lucrările de refacere a DJ 724 care a fost înghiţit de pământ.
„Am revenit pentru a ne asigura că tot ceea ce am promis se şi face. În primul rând prin efortul Consiliului Judeţean şi al Prefecturii s-a reuşit ca pe de-o parte curentul electric să fie pus în funcţiune, drumul aşa cu am promis în mai puţin de o săptămână este circulabil potrivit graficului pe care l-am stabilit.” a declarat Premierul Emil Boc
Cu ocazia zilei de 1 martie premierul Emil Boc a ţinut să le ofere tuturor doamnelor şi domnişoarele câte o floare.
Read more



BECIUL MORŢII
UN COPIL ŞI-A PIERDUT VIAŢA ÎNTR-UN BECI PLIN CU APA
Roxana-Ionela BOTEA
Foto:Bogdan Ştefan HUZUI
Tragedie într-o familie din comuna Cândeşti. Un copil în vârstă de doi ani şi jumătate lăsat nesupravegheat a scăpat într-un beci plin cu apă. Imediat la faţa locului au sosit pompierii şi echipajul serviciului de ambulanţă. După mai multe eforturi pompierii au reuşit să-l scoată pe micuţ şi imediat a fost preluat de medici care mai bine de o jumătate de oră au efectuat manevre de resuscitare.Eforturile medicilor de-al mentine pe micuţ în viaţă au continuat şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Târgovişte, însă lupta cu viaţa a încetat într-un final.În acest caz poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat.
Read more