Ads Header

horoscop

Partener tv

joi, 29 aprilie 2010

DREPTATEA CUTITULUI

Roxana-Ionele BOTEA
Foto:Stefan HUZUI
Doi barbati si-au reglat conturile la birtul din comuna.Unul a ajuns la spital iar altul la politie.Toata scena de groaza s-a petrecut in comuna Vladeni.Se pare ca barbatii la un pahar de vorba si-au adus aminte ca sunt dusmai si de aici a inceput cearta iar unul mai iute de mana i-a aplicat celuilat cateva lovituri de cutit.Barbatul injungiat a fost gasit pe drumul comunal din localitatea Vlădeni, în dreptul Căminului Cultural, căzut in strada ,se pare ca nu a mai putut sta pe picioare din cauza mai multor leziuni traumatice prin înjunghiere, ce le avea la nivelul antebraţelor şi abdomenului.Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi s-a stabilit că viaţa nu i-a fost pusă în primejdie.La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă de cercetare din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.În urma investigaţiilor desfăşurate s-a stabilit că, între M. Gheorghe şi D. Cătălin, de 39 de ani, din aceeaşi localitate, a avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cel din urmă lovindu-l pe primul de mai multe ori cu un cuţit.În cauză, pe numele lui D. Cătălin, a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluţie legală prin parchet. Din spusele vecinilorse pare ca barbatul injunghiat i-ar fi furat niste gaini celui care a incercat sa-si faca dreptate cu un cutit.
Read more


CADAVRUL PLUTITOR
Roxana-Ionela BOTEA
Foto:Stefan HUZUI
Caz dificil pentru politistii damboviteni. Oamenii legii incearca sa dezlege misterul mortii unui barbat, care s-a inecat in raul Dambovita,pe raza comunei Dragomiresti.Trupul neinsufletit a fost descoperit de un tanar care plecase prin zavoi sa-si caute un bat de undita.Sperietura a fost destul de mare vazand trupul neinsufletit plutind in apa cu fata in jos. Baiatul a anuntat imediat autoritatile:” Plecasem cu prietenul meu sa caut bat de undita si cand m-am uitat pe garla am vazut un om in apa cu fata in jos.Sincer m-am speriat dar imediat am mers la politie si am anuntat” a declarat Radu Daniel.La fata locului s-au deplasat si criminalistii insa pentru a ajunge la cadavru au fost nevoiti sa traverseze raul cu o caruta .Oamenii de pe mal imediat l-au identificat pe barbat.Se pare ca omul are 60 de ani ,locuia singur deoarece sotia in parasise de ceva timp .Barbatul a fost vazut cu ceva ore in urma la posta si nimeni nu-si explica cum a ajuns sa moara inecat . Cadavrul a fost scos din apa de cetateni si adus pe mal.In urma efectuarii necropsiei se va stabili cu exactitate cauzele decesului.
Read more


Singuratatea l-a ucis
Un barbat si-a incheiat socotelile cu viata ca in filme

Roxana-Ionela BOTEA
Foto:Stefan HUZUI
Dorul de cea langa care a trait o viata l-a determinat pe un barbat din comuna Corbii Mari sa -si ia viata . Femeia il parasise in urma cu 3 luni iar fiul barbatului se mutase si el in capitala. Marti seara barbatul a fost gasit fara suflare in masina sa .Si-a luat viata abia dupa ce a impanzit peste tot pozele cu sotia sa si i-a lasat un billet de adio in care i-a spus ca nu a putut trai fara ea.Barabtul avea 44 de ani si de aproape 3 luni locuia singur pentru ca sotia il parasise. N-a mai suportat singuratatea si s-a sinucis.Trupul barbatului a fost gasit fara suflare in masina lui , pe scaunul din fata . Langa el a fost gasit capatul unui furtun iar celalat capat era infipt in teava de esapament .De aici, anchetatorii au tras concluzia ca barbatul s-a sinucis prin axfixiere.Vecinii stiau ca barbatul sufera dupa fosta sotie insa nu au crezut ca se poate ajunge aici.Desi il parasise, fosta sotie si fiul lui au venit intr un suflet cand au auzit de nenorocire.Femeia spune ca l-a parasit pentru ca nu mai suporta scandalurile din ultima perioada , majoritatea pornind de la datoriile din banci . Femeia e ingrozita ca acum are de inapoiat de una singura toate datoriile.Trupul neinsufletit a fost transportat la morga din Tragoviste, aici medicii legisti vor stabilii cu exactitate cauzele decesului. Desi il parasise , familia barbatului se va ocupa de inmormantarea lui.
Read more
Protest la inaltime

Suparat ca i-au fost taiate gazele, un barbat a protestat pe o sonda
Roxana-Ionela BOTEA
Foto:Stefan HUZUI
Un barbat din Moreni a dat un adevarat spectacol marti seara in fata locuintei sale. Suparat ca i-au fost taiate gazele barbatul s-a urcat pe o sonda din apropiere si a inceput sa ameninte ca se arunca. Oamneii l-au luat in serios si au sunat la urgente. La fata locului au venit pompierii ,politia si ambulanta care s-au chinuit fara succes patru ore sa- l convinga sa renunte la protest. Ce n-au reusit autoritatile a reusit un amic al barbatului care s-a urcat si el pe sonda ca sa- l poata convinge sa coboare.Barbatul s-a ales si cu gazele taiate si cu o amenda de 500 lei din partea politistilor insa le-a promis acestora ca nu va mai trece mult timp si vor fi nevoiti sa vina din nou dupa el pentru ca se va urca iar pe sonda.
Read more