Ads Header

horoscop

Partener tv

marți, 14 septembrie 2010

POLITISTII  DAMBOVITENI  AU REUSIT SA-L  PRINDA PE BARBATUL CARE IN URMA  CU O SAPTAMANA A VIOLAT O BATRANA DIN LOCALITATEA CRANGURI, JUDETUL DAMBOVITA.  PRESEDINTELE  ROMANIEI  TRAIAN  BASESCU A DAT DEZLEGARE UZINELOR  DACIA SA FOLOSEASCA SI PENTRU ALTE AUTOTURISME DUSTER CULOAREA ROSIE. GUVERNUL VREA   SA TAIE AJUTOARELE DE INCALZIRE PENTRU SUTE DE MII DE FAMILII. ASTFEL, STATUL AR  ECONOMISI APROXIMATIV 38  MILIOANE LEI.  DUPA PLATA SI RASPLATA.DE SAPTAMANA VIITOARE POLITISTII  ISI  VOR REDUCE ACTIVITATEA LA 75%.  POLITISTII  DE FRONTIERA SUNT PE URMELE CONTRABANDISTILOR. IN ULTIMELE ZILE AU FOST CONFISCATE APROXIMATIV 8000  DE PACHETE DE TIGARI  DE PROVENIENTA  UCRAINIANA.  DECIZIA MINISTERULUI EDUCATIEI DE A DESFIINTA UNELE  SCOLI A STARNIT REVOLTA  IN RANDUL  PARINTILOR. ACESTIA AU IEST  IN STRADA PENTRU A PROTESTA IMPOTRIVA ACESTOR MASURI.  APROAPE  200 DE MEDICI SI ASISTENTE DE LA SPITALUL JUDETEAN  DE URGENTA BRAILA AU DECLANSAT UN PROTEST  SPONTAN CARE A DEGENERAT  INTR-UN SCANDAL.PENTRU A CALMA SPIRITELE A FOST NEVOIE  DE INTERVENTIA POLITISTILOR SI A JANDARMILOR.  Sărăcia,inconştienţa şi teribilismul sunt principalele cauze care îi determină pe unii oameni  să recurgă la fapte penale.Deşi pare absurd,este adevarat ,un bancomat instalat în incinta sălii de aşteptare pentru persoanele care vizitea deţinuţii din cadrul Penitenciarului Mărgineni a fost prădat de hoţi.Totul s-a petrecut sub ochii unui agent din postul de pază din Penitenciarul Mărgineni,cel care a alertat imediat şi poliţia:”Agentul din postul de pază a anunţat dispeceratul unităţii că în apropierea spaţiului destinat sălii de aşteptare pentru persoanele vizitatoare se afla parcat un autoturism care staţiona nejustificat.La vederea agentului din postul de pază din Penitenciarul Mărgineni,care intenţiona să verifice situaţia ,o persoană s-a deplasat în viteză dinspre sala de aşteptare,a urcat în maşină,demarând în viteză.După o verificare sumară s-a constatat că se intrase prin efracţie în incinta sălii de aşteptare iar bancomatul instalat în această încăpere era spart” a declarat inspector Larisa Pană,purtătorul de cuvânt al Penitenciarul Mărgineni.Criminaliştii s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări iar poliţiştii sunt acum in căutarea hoţilor care au furat din bancomat nu mai puţin de un milliard de lei vechi:”Poliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetăti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi desfăşoara activităţi specifice în vederea identificării autorilor şi tragerea lor la răspundere penală şi recuperarea prejudiciului”agent de poliţie Georgiana Comănici, purtătorul de cuvânt al I.P.J.Dâmboviţa.PROIECTELE AU DEVENIT REALITATE LA TITU.INSTALAT PE LOCUL UNEI FOSTE BAZE MILITARE AERIENE,BOTENI,CENTRUL  DE INCERCARI AL RENAULT TEHNOLOGIE ROUMANIE A FOST INAUGURAT.LA EVENIMENT A FOST  PREZENT SI PRESEDINTELE ROMANIEI ,TRAIAN BASESCU.

UN  BANCOMAT  DIN CENTRUL  MUNICIPIULUI  RAMNICU VALCEA  A FOST SPART DE HOTI.CULMEA IRONIEI HOTII DUPA CE AU PRADAT BANCOMATUL AU SCHIMBAT BUTUCUL USII  DE LA MAGAZINUL IN CARE ERA APARATUL.  UN PRAHOVEAN A FOST SURPRINS  DE POLITISTI  IN TIMP CE DEZMEMBRA MAI MULTE CONDUCTE DE TRANSPORT PETROLIER AFLATE IN CONSERVARE.CEEA CE ESTE MAI GRAV ACESTA INTOCMISE ACTE FALSE CARE SA-I PERMITA TAIEREA CONDUCTELOR. POLITISTII  PRAHOVENI SUNT PE URMELE CELOR  CARE AU FURAT SI ABANDONAT UN BOLID IN BARAJUL PALTIUNUL,IN APROPIERE  DE ORASUL  CAMPINA. IN FIECARE AN,PE DATA DE 13 SEPTEMBRIE  ,SE SARBATORESTE ZIUA NATIONALA  A POMPIERILOR.ANUL ACESTA SE IMPLINESC 162 DE ANI  DE LA BATALIA  DIN DEALUL  SPIRII.

S-A CREZUT SUPERMAN.UN BAIETEL  DE 9 ANI  A SUPRAVIETUIT  DUPA CE A SARIT  DE LA ETAJUL  III AL UNUI BLOC .COPILUL S-A  FOLOSIT  DE O UMBRELA  IAR IMPACTUL  CU BETONUL A FOST  MULT ATENUAT.  COPIII SARACI SUNT PREDISPUSI LA ABANDONUL  SCOLAR.LIPSA  BANILOR II DETERMINA PE PARINTII  MAI MULTOR COPII,SA NU LE MAI PERMITA ACESTORA CONTINUAREA STUDIILOR,CU TOATE CA EI SI-AR DORI ACEST LUCRU.  CONDAMNATI  LA SARACIEI.MII DE ELEVI  SUNT  NEVOITI SA-SI  DESFASOARE CURSURILE IN UNITATI SCOLARE INSALUBRE ,FARA  APA POTABILA SI GRUPURI SANITARE.  DUPA CUM SPUNE O VORBA DIN  POPOR  "LE-A  AJUNS CUTITUL LA OS" SINDICALISTILOR.ACESTIA SE VOR MOBILIZA SI PE DATA DE 22  SEPTEMBRIE VOR MARSALUI PE STRAZILE DIN BUCURESTI.PESTE 20.000  DE OAMENI ISI VOR FACE AUZITE NEMULTUMIRILE IN STRADA. IN CEL MAI SCURT TIMP ,ALIMENTELE VOR DEVENI UN LUX PENTRU ROMANI.SE ANUNTA MAJORARI DE 30% IN PERIOADA URMATOARE LA PRETUL PAINII.  ABATOARELE IN STAND-BY.PRODUCTIA DE CARNE A ROMANIEI A SCAZUT SIMTITOR IN LUNILE DE VARA ALE ACESTUI AN.  O GARNITURA DE TREN TRASA PE  O LINIE  SECUNDARA A FOST CUPRINSA DE FLACARI.FUMUL GROS A DAT PESTE CAP  TRAFICUL  FEROVIAR. S-AU IMPLINIT 162 DE ANI DE LA BATALIA  DIN DEALUL  SPIRII,CAND  CEI 166 DE POMPIERI CONDUSI  DE  CAPITANUL  PAVEL ZAGANESCU  AU APARAT CU PRETUL VIETII  MISCAREA REVOLUTIONARA DE LA 1848.IN  SEMN  DE PRETUIRE,  ZIUA DE 13 SEPTEMBRIE  A FOST DECLARATA ZIUA  POMPIERILOR.  PESTE 3 MILIOANE DE ELEVI S-AU  REINTORS LA CLASE.CLOPOTELUL A SUNAT PENTRU INCEPUTUL UNUI NOU AN SCOLAR CE STA SUB SEMNUL AUSTERITATII. PESTE  10.OOO DE POLITISTI AU ASIGURAT IN PRIMA ZI DE SCOALA ORDINEA SI LINISTEA NECESARA IN ZONA UNITATILOR SCOALARE.  SINDICALISTII SUNT HOTARATI SA -SI UNEASCA FORTELE SI SA IASA IN STRADA.DE LA SIMPLE MITINGURI  MAI ESTE FOARTE PUTIN PANA LA GREVA  GENERALA.  INCA  NOUA NOI CAZURI  DE IMBOLNAVIRI  CU VIRUSUL  WEST NILE AU FOST CONFIRMATE IN ROMANIA.ACEST VIRUS ESTE TRANSMIS PRIN INCEPATURA DE TANTAR. LA  VALEA DOFTANEI,IN JUDETUL PRAHOVA S-A SARBATORIT  CEA DE A VIII-A  EDITIE A FESTIVALULUI CASCAVELEI.PARTICIPANTII  AU AVUT POSIBILITATEA DE A GUSTA DIN PRODUSELE TRADITIONALE. EUROPARLAMENTARUL NORICA NICOLAI PENTRU CATEVA ORE S-A AFLAT IN VIZITA DE LUCRU IN JUDETUL DAMBOVITA.DOMNIA SA A LUAT PARTE  LA CONFERINTA JUDETEANA A DOAMNELOR LIBERALE DAMBOVITENE.  ACTIUNEA "FILTRUL"DA RANDAMENT IN JUDETUL MARAMURES.IN URMA UNOR CONTROALE AU FOST DEPISTATE MII DE PACHETE DE TIGARI DE CONTRABANDA.  POMPIERII  PRAHOVENI  S-AU LUPTAT CATEVA ZECI DE MINUTE CU FLACARILE IZBUCNITE LA O RAFINARIE  DIN PLOIESTI.NIMENI NU A FOST RANIT.  OPERATIUNE DE SALVARE  CONTRA CRONOMETRU,IN URMA UNUI ACCIDENT  TERIBIL ,IN MUNICIPIUL TARGOVISTE ,JUDETUL DAMBOVITA.UN TANAR A ARS DE VIU DUPA CE MASINA IN CARE SE AFLA A IZBIT FRONTAL,PE CONTRASENS , UN ALT AUTOTURISM.


Read more