Ads Header

horoscop

Partener tv

miercuri, 6 aprilie 2011

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor,judecat


Procurorii Parchetului General îl acuză pe Vadim Tudor că, la 4 ianuarie, în timpul procesului de evacuare a sediului Partidului România Mare, i-a apostrofat şi i-a jignit pe executorul judecătoresc şi pe poliţiştii care asigurau ordinea. „Imbecililor, folosiţi Poliţia la furat", ar fi strigat Corneliu Vadim Tudor către oamenii legii.

Executoarea judecătorească nu a scăpat nici ea de furia liderului PRM, deşi şi-a declinat identitatea şi scopul prezenţei la sediul partidului :„Este trimisă o căţea turbată la furat cu şapte haidamaci". În momentul în care executorul judecătoresc şi forţele de ordine i-au solicitat lui Corneliu Vadim Tudor să predea imobilul proprietarului de drept, liderul PRM a izbucnit şi, conform Parchetului, „a început proferarea a numeroase cuvinte şi expresii injurioase şi a ameninţat cu exercitarea actelor de violenţă împotriva executorului judecătoresc - că o va arunca pe geam sau într-un canal şi că-i va rupe dinţii - solicitând expres celor prezenţi să nu părăsească imobilul".

De asemenea, politicianul s-ar fi adresat autorităţilor cu apelative de genul: „vită încălţată", „huligani", „căţea turbată". Parchetul a solicitat judecarea lui Vadim Tudor, întrucât politicianul, deşi ştia că poliţiştii se află în exercitarea atribuţiilor de serviciu a avut o atitudine sfidătoare şi agresivă.

Read more

TVA-UL DE 5%, SUBIECT CONTROVERSAT !

Read more

ALIMENTE FOARTE SCUMPE !

Read more

REDUCERI LA CĂLĂTORIILE CU TRENUL !

Read more

VREMEA SE RĂCEŞTE !

Read more

COSMIN NEGOESCU, LIBER DE CONTRACT !

Read more

STEAUA SE PREGĂTEŞTE DE ATAC !

Read more

CONTRA AR VREA ANTRENOR LA DINAMO !

Read more

VICTORIE MERITATĂ ÎN GHENCEA !

Read more